2020.02.07

LAZARVS vendég: Stubborn

HELYSZÍN: Végállomás // Szombathely

KAPUNYITÁS: 20:00

KONCERTKEZDÉS: 20:40

JEGYEK:

1900 Ft elővételben

2400 Ft a koncert napján

 

LAZARVS 

Több ezer ember előtt, tizedik születésnapi koncertjük végén jelentették be a zenekar tagjai, hogy ez volt az Apey & the Pea utolsó fellépése. A jubileum ugyanis egyben korszakváltást is jelent, a metál trió LAZARVS néven folytatja tovább. 

 

Tíz év alatt az Apey & the Pea a hazai metálvilág egyik legjelentősebb zenekarává nőtte ki magát, és a külföldi jelenlétük is egyre erőteljesebb. A tízéves koncertjükkel azonban lezártak egy korszakot, és új fejezetet nyitnak.  „Nagyon köszönjük mindenkinek az eddigi 10 évet, minden pillanatát imádtuk. Mint azt bizonyára már a legtöbben tudjátok, nagy lendülettel íródnak az új számok, és minél többet dolgozunk rajta, minél közelebb a végcél, úgy érezzük, új fejezetet kell nyissunk a zenekar életében. Innentől LAZARVS néven folytatjuk tovább” – jelentették be a zenekar tagjai. 

 

A LAZARVS októberben magyarországi klubturnéra indul a Stubborn-nal, emellett a 2020 őszén megjelenő, Lazarus című lemezükön is dolgoznak. „Ezzel az anyaggal zeneileg nagyon messzire megyünk. Hideg, helyenként kifejezetten morbid lesz, tele új dolgokkal” – mesélte Áron András „Apey”.

 

Facebook: http://www.facebook.com/apeyandthepea

Instagram: http://www.instagram.com/apeyandthepea

Spotify: https://open.spotify.com/artist/255IMUzxx46ltR4vhv7kWJ?si=s-J0R56AQZaGFYyg8D3niw

YouTube: https://www.youtube.com/c/ApeyThePea

Merchandise: http://www.shop.apeyandthepea.com/

 

STUBBORN

A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható.

Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.

Megjelentettek 3 Ep-t, valamint 2 nagylemezt (The Ache of Love - 2014, Let's Start a Fire - 2018) mely utóbbi, nemcsak, hogy 2018 egyik legerősebb hazai anyaga lett, hanem definiálta is azt, amit a Stubborntól nemcsak élőben, hanem lemezen is elvárhatnak a rajongók: a feszes váltások, a súlyos groove-ok mellett önfeledt, pozitív vibe sugárzik a dalokból.

Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.

A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis felettébb őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.

Facebook: https://www.facebook.com/stubbornbandhu/

Instagram: https://www.instagram.com/stubbornband/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0MyXK6L450RvMDAhtKkYQL?si=XB1m4_IoSuuU3ZJ1iVmzOg 

YouTube: https://www.youtube.com/user/officialbandstubborn

 

 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.