Szenzációs párosítás, egymásra talált a rock gitáros és a folkrock hegedűs. Egy magyar-latin produkció, mely Kaliforniában is meghódította a spanyol ajkú latin közönséget! Szűcs Antal Gábor gitárművész és Gál Péter hegedűművész igazi egymásra találása eredményeképpen jött létre ez a különleges produkció. Gábor akár latin zenét, akár kemény rockot játszik, mindig arra törekszik, hogy élvezze a közönség. Számos ismert zenekarban és csapatban játszott már: Hungária, Skorpió, Dinamit, ős Bikini, Bojtorján és Latin Duó.

Gál Péter komolyzenei pályán kezdte. A Kormorán Együttes alapító tagja és a legsikeresebb periódusának alkotó tagja volt egészen 1990-ig. Több élvonalbeli zenekar pályára állítója volt, mint producer és lemezkiadó igazgató. 2005-ben a Kormoran Memory Band megalapítója. A Latin Varázs formációnak megalakulását követően már fél év múlva 2011 februárjában részt vettek egy nagy sikerű amerikai és kanadai turnén. Az elmúlt időszakban eddig hat alkalommal turnéztak az USA és Kanada számtalan városában. Európában koncerteztek Bécstől Londonig, Londontól Párizsig, Párizstól Rómáig, és még sorolhatnánk Európa számtalan városát. Természetesen magyarországi koncerttermekben is adtak nagy sikerű koncerteket.

Jegyvásárlásra a tixa. hu oldalon, illetve a helyszínen korlátozott mennyiségben van mód. Az esemény a Rockház sorozat része.

Belépés a hatályos járványügyi szabályok szerint lehetséges. Várjuk Önöket szeretettel!