IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.04.30.

Kedves Vásárlóink,

a fenti két esemény a járvány okozta veszélyhelyzet idejére felfüggesztésre kerül, a veszélyhelyzet elhárulását követően új időpontot írunk ki, melyre a már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek. Mivel jelenleg nem lehet tudni, hogy ez a szükségállapot meddig tart, így az esemény új dátumát se tudjuk még meghatározni, ezzel kapcsolatban szíves türelmüket kérjük. A jegyek visszaváltására az új időpont kiírását követően van lehetőség.

2020. május 15.: a pótdátum szervezés alatt van az őszi időszakra, melyre az eddig megváltott jegyek érvényesek lesznek, és amelyről a szervezők véglegesített információi alapján tájékoztatni fogjuk vásárlóink egy külön levélben.

 

Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről". Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

  Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
  Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére. Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban,  nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!