Kedves Jegyvásárlók,

sajnálattal kell tudatnunk, hogy a Társulat úgy döntött, hogy a helyzetre való tekintettel az előadást lemondja. Akik személyesen a Top Travelben váltottak jegyet még tavasszal, ők az előadás napján: november 10-én, a helyszínen: a Szent István Művelődési Házban válthatják vissza a jegyüket 17-19 óra között. Akik a Tixán váltottak jegyet, a jegyárat automatikusan visszakapják.

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Türelmét és megértését köszönjük!


 

Új helyszínen: Szent István Művelődési Ház /István terem
8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.
A már megváltott jegyek az új időpontra érvényesek.

Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről". Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

  Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
  Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére. Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban,  nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!


A járványügyi korlátozások, és a létszámra vonatkozó szigorú szabályok miatt az eseményekre minden életkorú résztvevőnek jegyet kell váltani.

Amennyiben az esemény az időközbeni kormányzati döntések következtében nem tartható meg, úgy a jegyek árát a vásáróknak visszatértjük!