Az ember és a kutya között mindig létezett egy különös kapcsolat, ami a mai napig összetartja őket. Erre a különleges kapcsolatra alapozva rendezzük meg az I.Dogmopolitan Festival-t. Ez a nap minden évben a legjobb barátunké!

Összehozzuk a barátokat, a családokat, az állatszeretőket, a fajtamentőket és keverék kutya barátokat, mindezt szakmai oldalról is megközelítve kínálunk új alternatívát a szabadtéri események terén.

Mindehhez olyan helyszínt kerestünk, amely változatos programokat, kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosít mindamellett, hogy négylábú kedvenceink számára is megfelelő mennyiségű és minőségű szabad területet tud biztosítani.

A programok színesítése érdekében nem kizárólag a kutyákat érintő szakmai, hanem a közönséget szórakoztató könnyűzenei koncertekkel és egyéb tematikus programokkal egyaránt várunk minden kedves látogatót.

Várjuk a fajtamentő egyesületek, keverék kutyus mentők, menhelyek és minden kutyabarát megtisztelő jelentkezését!

Információ / kitelepülés: +36707031425

Program:

9:00 - 9:30

Kapunyitás

10:15

Megnyitó

10:30

Színház gyerekekkel - Grimm-Busz színház - Piroka és a farkas

11:30

Nyakas Gábor The Dog Coach
Minden embernek való kutya? Hogyan alakul ki a jellemük, miként vállnak örökmozgó rosszcsontokból, komoly, kimért felnőtt kutyákká? Vajon a kutyát kell nevelnünk, vagy sokkal inkább a gazdát? 

12:00

Vastag Csaba koncert

13:00

Dr. Rex Kutyás Egyesület előadása
Kiskutya érkezik a házhoz témakörben (etetés, szobatisztaság, szeparációs szorongás megelőzése, családba illesztés, pozicionálás, stb.)

13:30

Kiss Gábor kutyanevelésről tart előadást

14:00

Helyzetkép a magyarországi kutyatartásról és a kutyázás napjainkban zajló forradalmi változásairól, valamint a felelős családi-városi kutyázásról Bálint András, a Dr. Rex Kutyás Egyesület alelnöke tart előadást

14:30

Dr. Fodor Kinga táplálási tudnivalók

15:00

Kényeztetés vagy gyógyír?
Kutyamasszázs, rehabilitáció: Jeszenszky Zsuzsa
hidroterápia: Látó Márton

15:30

Murmuczok – Szívférgesség, állatorvosi tanácsok

16:00

Nyakas Gábor

16:30

Kutyatámadások okai – Pestlőrinci Kutyaiskola

17:00

Klinikai tapasztalatok a személyi segítő kutya jótékony hatásáról a rendelőben és a családi orvosi vizitek alkalmával, gyermekorvosi vizsgálat Rexszel játékosan a helyszínen. Dr. Varga és Dr. REX

17:30

Mentős kutya

18:00

A legnehezebb pillanatok – hogyan engedjük el kedvencünket gyászfeldolgozás Horváth Norbert - Karma&Co

18:30

Happy Gang koncert

19:30

Kis Cipő Zenekar – Republic számokkal

21:00 - 22:00

KOZMIX koncert