A pszichopaták nem csak a filmekben vannak jelen, hanem köztük járnak, együtt dolgozunk, közlekedünk, sőt akár szorosabb kapcsolatokat létesítünk velük.

Mégsem könnyű őket felismerni akkor sem, ha a közvetlen környezetünkben élnek. Általában az átlagos ember tökéletes másai, sőt, sokszor kifejezetten bájosnak és lehengerlőnek is tűnhetnek. A valóságban azonban álarc mögé rejtik önző énjüket és álnok játszmáikat, fejlett emberismeretükkel, valamint kiváló manipulációs eszköztárukkal pedig nem ritkán komoly lelki sérelmeket képesek okozni, a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül.

Te felismernéd, hogyha egy pszichopata főnök vagy partner hálójába kerülnél? Miként lesz valaki egyáltalán pszichopata? Milyen jellemvonások alapján ismerhetőek fel? És hogyha beazonosítottuk őket, mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat velük szemben?

A Jog és Pszichológia előadásán Magyar Judit klinikai szakpszichológustól, pszichoterapeuta jelölttől többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ. Az előadás végén lehetőség lesz az előadótól kérdezni is!

Jegyek ára: 1890 Ft
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk sok szeretettel! //A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//