Kövi Szabolcs pihenőszékes, relaxációs koncertje Katlan Tóninál, a Malomban, Veresegyházon!

2020. augusztus 6., csütörtök

Szeretnétek egy kicsit kiszakadni a hétköznapok rohanásából? Jó lenne egy kicsit magatokkal foglalkozni, egyszerűen csak kényelmesen pihenni a csillagos ég alatt és hagyni, hogy egy órán át ne történjen semmi? Igényes programra vágytok? Akkor ezt ne hagyjátok ki!

Csodás dolgot tapasztalhattok meg augusztus 6-án a MalomKertben. Kövi Szabolcs varázsolja majd el a hozzánk érkezőket meditatív, relaxációs zenéjével.

Ha egy kellemes, romantikus vacsorával kötnétek össze az esti programot, akkor szeretetettel várunk titeket az étteremben – a koncertre érkezőknek javasoljuk, hogy asztalfoglalásukat 16.00-17.30 között tegyék meg (etterem@katlantoni.hu, 06-20-315-2222) ha pedig egy könnyed snack-et és egy pohár csapolt sört fogyasztanátok, akkor kérjétek az asztalt a MalomKert-be. Itt 16.00-18.30 között fogyaszthattok, vagy a koncertet követően. 

Az előadás 19:00 órakor kezdődik (időtartama 65 perc).

Ár: 3 500 Ft/fő, amely tartalmaz 3 dl frissítő limonádét (az ár nem tartalmazza az éttermi vagy  a MalomKert-ből történő fogyasztást!)

Helyfoglalás érkezési sorrendben! Bővebb információ az étlapról és a MalomKert kínálatáról itt: https://www.katlanmalom.hu/havi-etlap/