A nagy sikerű teltházas október végi koncert után a Kollár – Klemencz Kamarazenekar újra a MáraiKult Dísztermében muzsikál.


Ha itt volt akkor azért, ha nem sikerült bejutnia akkor azért, de mindenképpen érdemes meghallgatnia ezt a szívhez szóló, személyes hangvételű estét.


Az Ég az erdő című Kollár-Klemencz album hanghordozó formájában 2020 őszén látott napvilágot, a dalszerző-író-énekes 2008-ban elindult szólólemezek negyedik darabjaként.
Személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarától. Az új lemez dalai ösvényeket taposnak ki a mindennapjainkon, amelyeken elindulva közelebb visznek elveszített ártatlanságunkhoz.
A Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertjei személyes és intim hangvételűek, a természet szeretete és jelenléte itt is meghatározó, amelyet a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás még hitelesebbé tesz.
„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” Kollár-Klemencz László dalai az erdő mélyéről érkeznek.


A Kamarazenekar tagjai:
Kollár-Klemencz László – ének, gitár
Mákó Kató – ének, archaikus ütős hangszerek
Valkó Béla – cselló
Ónodi László – brácsa
Vajdovich Árpád – bőgő
Csernovszky Márk – zongora

Az esemény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!