Kocsmakvíz est a sörök körül - A játék öröme mellett élvezd az ételeket és italokat és nyerj sörös ajándékcsomagokat!

Az angolszász területeken méltán népszerű kocsmakvízt ismét Katlan Tóni KULTÚRKONYHA igazán hangulatos Malom-épületében élvezheted.

Soha nem tetted még próbára tudásodat? Vagy rendszeresen játszod és imádod a kikapcsolódásnak ezt a formáját? Baráti társaságod, vagy családod számára keresed még a különleges és egyedi ajándékot, programot?

Esetleg annyira tetszett előző alkalmunk, hogy úgy érzed, ismét ott a helyed?

Kocsmakvíz újra Katlan Tóninál 2022. február 24-én, csütörtök este 18.30 órától!

Gyere el,  legalább 4 fős csapatoddal és tölts el nálunk egy jó hangulatú estét, finom ételek és italok kíséretében. Kocsmakvízünket a QuizNight csapata vezényli le, mely ez alkalommal alapműveltségi kérdésekre és sörös témájú kérdésekre épül majd.

Vendégünk Gyenge Zsolt, Sörapu, a Fóti Kézműves Sörfőzde tulajdonosa, aki ütős sörös kérdésekkel készül. A játék időtartama 90 perc.

A játék közben az asztalotokra finom hideg fogásokat és csipegetni valókat varázsolnak majd felszolgálóink, garantáltan teli gyomorral fogtok távozni és egy-egy üveg sörre is a vendégeink vagytok!  A csapatjegy ára tartalmazza házi málnaszörpünk és limonádénk korlátlan fogyasztását is, valamint egy üveg kézműves sört. Egyéb alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csipegetni valók és finom ételek sora:

Mártogatósok – sült zöldségtatár, házi kolbászkrém. Zöldséghasábok. Mangalica ízelítő, levegőn szárított sonka, fokhagymás és snidlinges gomolya, Baracskai félkemény sajtok, aszalt és friss gyümölcsök. Almás apró pitekockák.

Helyszín: Katlan Tóni Kultúrkonyha, Veresegyház, Csokonai u 5/c.

A program minimum 4 db, 4 fős csapattal esetén indul el., mivel a jó hangulat és verseny, így garantált. Csapatod számára annyi jegyet vásárolj, ahány fővel érkeztek (4-7 fő max).

Amennyiben ennél nagyobb létszámú csapatot neveznél, arra is van lehetőség, úgy plusz létszámonként -1 ponttal indulsz a játékban a fair play érdekében. Amennyiben ez a csapatok száma esetleg nem érné el a minimum 4-et, úgy legkésőbb február 17-ig értesítést küldünk a foglalási e-mail címedre és a jegy értékét vacsora voucher formájában biztosítjuk számotokra.

A rendezvényt az aktuális COVID előírások betartásával, a maximális biztonságra törekedve tartjuk meg.

A program ára ételekkel és alkoholmentes italokkal egy üveg kézműves sörrel : 10 500 Ft / fő  

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.