Kocsmakvíz Est - A játék öröme mellett élvezd az ételeket és italokat

 

Az angolszász területeken méltán népszerű kocsmakvízt most a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA igazán hangulatos Malom-épületében élvezheted.

Soha nem tetted még próbára tudásodat? Vagy rendszeresen játszod és imádod a kikapcsolódásnak ezt a formáját? Baráti társaságod, vagy családod számára keresed még a különleges és egyedi karácsonyi ajándékot?

Akkor jó helyen jársz! Nálunk a helyetek 2022. január 21-én, pénteken este 7 órától. Vedd meg a jegyeket most, hogy a Katlan Tóni Kocsmakvíz ajándékutalvány a fenyőfa alá kerülhessen.

Gyere el,  legalább 4 fős csapatoddal és tölts el nálunk egy jó hangulatú estét, finom ételek és italok kíséretében. Kocsmakvízünket a QuizNight csapata vezényli le, ez alkalommal alapműveltségi kérdésekre és stílszerűen gasztro témájú kérdésekre épül majd, így természetesen Novotny Antal gasztro-szakértő, a Katlan Tóni tulajdonosa is feltesz majd nektek néhány fejtörő kérdést. A játék időtartama 90 perc.

A játék közben asztalotokra finom hideg fogásokat és csipegetni valókat varázsolnak majd felszolgálóink, garantáltan teli gyomorral fogtok távozni! A csapatjegy ára tartalmazza házi málnaszörpünk és limonádénk korlátlan fogyasztását is, alkoholos italok a helyszínen vásárolhatóak.

A csipegetni valók és finom ételek sora:

Mártogatósok – vineta, Olmützi kvargli – friss fűszeres sajtkrém, babos zakuszka. Zöldséghasábok. Házi kuláré kolbász, levegőn szárított sonka, libamáj pástétom, kacsahús- rilette.

Katlan házi sajtostallér. Kossuth kifli mandulával.

Helyszín: Katlan Tóni Kultúrkonyha, Veresegyház, Csokonai u 5/c.

A program minimum 4 db, 4 fős csapattal esetén indul el., mivel a jó hangulat és verseny, így garantált. Csapatod számára annyi jegyet vásárolj, ahány fővel érkeztek (4-7 fő max).

Amennyiben ennél nagyobb létszámú csapatot neveznél, arra is van lehetőség, úgy plusz létszámonként -1 ponttal indulsz a játékban a fair play érdekében. Amennyiben ez a csapatok száma esetleg nem érné el a minimum 4-et, úgy legkésőbb január 17-ig értesítést küldünk a foglalási e-mail címedre és a jegy értékét vacsora voucher formájában biztosítjuk számotokra, vagy a jegyárat visszatérítjük.

A rendezvényt az aktuális COVID előírások betartásával, a maximális biztonságra törekedve tartjuk meg.

A program ára ételekkel és alkoholmentes italokkal : 9900 Ft / fő

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.