No hát csináljunk valamit amit még sosem!
VAlentin napi randis klikkmentes bulit szervezünk.
Pároknak, párkeresőknek és klikkmentes kedvelőknek.
Olyan klikkmentest szervezünk, ahol nem négy fős, hanem két fős asztalokhoz sorsolunk egy fiút és egy lányt, gyertyafényben, romantikával, valentin napkor.

Egy asztalnál, egy fiú és egy lány ül majd és 15 percet fognak beszélgetni.
Pároknak is ajánljuk ezt a programot, akik nem veszik komolyan ezt a negédes napot, hanem viccesebben fogják fel és bevállalüsabban. Ajánljuk azoknak is, akik keresik az igazit és vele lennének Valentin napkor. a legfontosabb, hogy ugyanúgy megéld a nyitottságot sé egy jó randi minden szépségét és izgalmát, akkor is ha nem lesz köztetek semmi és akkor is ha kölcsönösnek bizonyul a vonzalom. Randizni olyan izgi tud lenni.

Az a célunk ezzel a Valentin napi klikkmentessel, hogy mindenképp megtaláld az igazit, hanem az, hogy élvezd ki azt a helyzetet, hogy ygertyafénynél kettesben, romantikusan beszélgetsz lányként egy fiúval vagy fiúként egy lánnyal. Nem is kell, hogy bejöjjetek egymásnak nem is kell, hogy folytatása legyen a dolognak de attól még a móka és a romantika kedvéért el lehet mélyülni egy témában és egymás tekintetében és a hnagulatban.
S akár amúgy pedig bármi megtörténhet. Nem vagyunk semmi jónak az elrontója..
Egy randi 15 perces lesz, aztán csere következik, majd lez négyes randi is. Két fiú és két lánnyal.

A belépő erre a bulira 1500 Ft elővételben és azért, hogy fix számú fiú illetve lány legyen, elővételben tudod megvenni a jegyed, külön helyen a lányok és külön a fiúk.