A klementin gang Magyarország legtámogatóbb zenei producer közössége. Céljuk a következő évek legjobb producereinek segítése, támogatása. A közösség vezetője Szabó Levente (levipassed) platinalemezes zenei producer és a felesége, Nizalowski Dorottya (doripassed) videoklip rendező.

A közösség Levi és Dóri hetente jelentkező Twitch streamjei alatt formálódott 2021 elején. Élőben streamelnek zeneszerzést és "beat csatákat" is rendeznek, amikben egy-egy furcsa hangmintát (pl. egy macska zongorán való átsétálását) kell remixelnie a lelkes producer közösség tagjainak. A nevezéseket sztárzsűrikkel közösen értékelik és díjazzák. Zsűri volt már többek között Beton.Hofi, Filo, Gerendās és Dzsudló is.

Március 20-án, vasárnap rendezik az első élő beat csatát, a zsűrik itt Azahriah, Desh, Lil Frakk és Young Fly lesznek.


A beat csatát megelőzően az érdeklődők egy kerekasztal beszélgetésben vehetnek részt, amiben AKC Misi és Dezsényi Eszter (Universal Music Hungary) fejtik meg a "self-made vagy kiadó?" kérdéskört. Lil Frakk és producere, D.Koms pedig zeneipari tanulságokat, pofonokat és sikereket osztanak meg a fiatal producerekkel, a kedvenc közös dalaikon keresztül. A találkozó műsorvezetője Miller Dávid lesz.