Az elkerülő személyiségzavarral küzdő emberek annak ellenére, hogy vágynak az elfogadásra, a szeretetre, és a másik ember közelségére, rendkívül erős szorongásuk miatt inkább elkerülik a bensőséges kapcsolatok kialakítását. Rettegnek a megszégyenüléstől, a megalázottságtól és attól, hogy mások számára gúny tárgyává válnak. Amennyiben pedig szorongásukat legyőzve mégis barátságot, párkapcsolatot létesítenek, az elutasítottságtól való állandó félelmük miatt fokozottan bizalmatlanok maradnak a kapcsolataikban, ott sem találják igazán a helyüket, így gyakran maradnak egyedül.

Vajon mi áll szorongásuk hátterében? Honnan ered a probléma? Mik az érintett mindennapjaira gyakorolt hatásai? Miként viselkedik egy elkerülő személyiségzavarral küzdő a kapcsolataiban? Mi különbözteti meg a többi személyiségzavartól? És miként lehet kezelni? 

A Jog és Pszichológia előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. Keresztes Zoltán pszichiátertől. Az előadás második felében lehetőségetek lesz kérdéseket is feltenni!

Jegyek ára: 1890 Ft
Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//