According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

December 28-án megelevenedik a rock a Hangár színpadán: velünk lesz a legelismertebb európai KISS emlékzenekar, a KISS Forever Band, valamint a 10. születésnapját ünneplő soproni zenekar, a Yes Mom!

KISS Forever Band:

Korábbi zenekaraikkal (Ossian, Sing Sing, Machine Mouse) már sikeres zenészek (Maróthy Zoltán,Tobola Csaba, Váry Zoltán és Fűzfa Zoltán) alapították a zenekart 1995-ben azzal a célzattal, hogy eljátsszák gyerekkori kedvenc bandájuk, a KISS dalait. 3 évvel később megérkezett az első felkérés külföldről, ekkorra elkészültek az originállal megegyező kosztümök és magastalpú csizmák, hogy teljes legyen a show. Eric Singerrel, a KISS dobosával ekkor lépett fel a zenekar először: a dobos szerint a legautentikusabb hangzású és

kinézetű banda a KISS Forever Band volt, akivel addig szerepelt. A megalakulást követő két évtizedben a zenekar 28 országban fordult meg, több mint 1.400 koncertet adott, amivel magasan kiemelkedik világviszonylatban a többi KISS tribute band közül. Többek között Németország, Ausztria, Svájc, Anglia, Hollandia, Belgium, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svédország, Finnország, Norvégia, Oroszország, Csehország és Szlovákia KISS rajongói hallhatták/láthatták a showt!

2012-ben a zenekar részt vett az originál KISS által meghirdetett „KISS Mini Golf Contest”–en, ahol a világ legjobb KISS emlékzenekarát keresték. Több mint 200 indulóból először a

legjobb 20-ba került be a zenekar, majd online szavazáson egyedüli európai zenekarként a legjobb 4-be is, így hivatalosan a legjobb és legelismertebb európai KISS emlékzenekar lett a KISS Forever Band!

A zenekar jelenlegi felállása: Váry Zoltán (Starchild), Fűzfa Zoltán (The Demon), Sturmann Pál (Space Man) és Radek Sikl (Catman).

A zenekar repertoárja végigöleli a KISS teljes munkásságát 1973-tól napjainkig, közel 80 dal van műsoron a legnagyobb slágerektől a tagok szólómunkásságán át számos meglepetés dalig, amit még az originál KISS sem adott elő soha!

Yes Mom: 

Az immár 10 éves soproni zenekar, amely már több telt házas bulit adott a Búgócsigában, most a Hangárban is bemutatkozik egy igazán ütős Guns'n Roses műsorral!