KIRÁLY LINDA ÉS KIRÁLY VIKTOR – testvérkoncert    

Király Viktor énekes, dalszerző 2008-ban nyerte meg a Megasztár negyedik szériáját és lett az "Év Hangja". 2009-ben jelent meg bemutatkozó stúdióalbuma Király Viktor címmel, majd ezt követte 2010-ben a Solo, 2014-ben pedig a 3rd Dimension. Olyan slágerlistás dalok fűződnek a nevéhez, mint például a Forgószél, Fire, Solo, Budapest Girl, Hatodik emelet, Füttyös, Filter, Shoulda Woulda Coulda vagy a Running Out Of Time, amit a zenei legenda Darryl "DMC" McDaniels közreműködésével hoztak létre. 2015-ben az amerikai The Voice műsorban a top 10-be jutott, 2019-ben pedig megnyerte a legjobb hazai előadónak járó MTV Europe Music Awards díjat.

Király Linda több zenei díjat bezsebelt már, nemzetközileg is elismert énekesnő és dalszerző, akit lenyűgöző ötoktávos hangterjedelme miatt generációja egyik legerősebb hangjaként emlegetnek.
Lindát 2001-ben Presser Gábor a Szerelem utolsó vérig című film betétdalának feléneklésére kérte fel, ez hozta meg neki igazán a magyar sikert, majd a későbbiekben a The Big Brother főcím dalát írta, és énekelte. Linda elsőként a magyar zeneiparból kötött szerződést a Universal Records-al (USA) a Can’t Let Go című számával, mely a Billboardra is felkerült. Olyan neves zeneszerzőkkel dolgozott együtt, mint például Rodney Jerkins vagy Livingstone Brown, valamint közreműködött Eric Benet Grammy díjra jelölt albumán, a Love and Lifeon. 
Linda nemcsak énekesnőként, de szerzőként is sikeres: számos előadónak írt már dalt, melyek közül a legismertebb a Bob Sinclar számára írt Groupie.