Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

Vállalkozóként, cégvezetőként tapasztalod, hogy te oldod meg a problémákat a kollégáid helyett olyankor is, amikor erre ők is képesek lennének? Néha azt is megéled, hogy fölöslegesen adtál tanácsokat, mert azokat nem követték? Észrevetted, mi a következménye, ha mindig te adsz megoldást?

Elégedett vagy ezzel, vagy szeretnél változtatni a kommunikációdon és a hozzáállásodon? Izgat, hogy mi mást csinálhatnál ahelyett, amit eddig?

A 3 workshopon a megoldásfókuszú szemléletből és annak kommunikációs tárházából merítünk inspirációt.

A workshop időpontjai:

június 16. 18:00 - 19:30

július 7. 18:00 - 19:30

július 20. 18:00 - 19:30

A találkozókon rövid kiscsoportos és páros gyakorlások, személyes történetek, jó példák, működő tippek megosztása történik, támogató, ítéletmentes közegben.

1. alkalom:  Megismerkedünk a megoldásfókuszú beszélgetésvezetés alapelveivel, lépéseivel, néhány eszközével.
2. alkalom: Gyakoroljuk a megoldásfókuszú beszélgetésvezetést, és általatok hozott eseteket beszélünk meg.
3. alkalom: Arra dolgozunk ki stratégiát, hogy miként szereljük le a panaszkodást, és a változásokkal szembeni ellenállást magunkban, és ha kell, másokban.
 

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 3 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 16 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Legyél bárhol, csatlakozz hozzánk élőben, online!

Formáljuk együtt a Kört!