- Keep Floyding / Live at Aquincum Romkert // 2019.07.14

A Keep Floyding zenekar  20 éve dédelgetett álma vált valóra 2019 május 10-én este, az 1972-es olaszországi Pompeii romok között előadott és filmre rögzített Pink Floyd koncert rekonstrukciójával. Körülbelül 1000 jegyet váltó vendég előtt játszotta el a Keep Floyding zenekar a progresszív rockzene legkülönlegesebb dalait, óriási sikerrel, mely folytatásért kiáltott.

Az aquincumi múzeummal történő sikeres megállapodást követően lehetőségünk  nyílt a múzeum területén a Romkertben – egy rekonstruált kisszínházi amfiteátrumban, nagyon exkluzív környezetben, egy nyári koncertsorozatot megszervezni, melynek második állomása 2019.07.14.

A játszott dalok listája mint mindig, most is meglepetés, de a környezet miatt természetesen itt is lehet számítani a Pompeii program kedvenc részeire és kort megidéző slágerekre és ritkaságokra.

A Keep Floyding zenekar Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute zenekara. Célunk a lehető leghitelesebben előadni a Pink Floyd életművét, mind a zenei-, mind a technikai kihívásaival együtt, lehetőleg hasonló körülmények között, mint az eredeti előadások. Számos helyszíneken aratott eddig osztatlan sikert a zenekar, külön büszkék vagyunk az A38 hajóra, vagy a Müpa Fesztivál Színház és Nemzeti Hangversenytermére, ezen exkluzívhelyszínek mellé sorakozhat fel az Aquincumi Romkert. A múzeum felelős munkatársai örömmel és hathatós segítségükkel  támogatják és rendelkezésünkre bocsájtják a helyszínt. 

Három jegyár kategóriából lehet választani, a kategóriákon belül a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A Kategória – zenekar előtti földre ülős rész

B Kategória – klasszikus ülőhely a karéjon

C Kategória – állóhely a karéj felett

 

További információk a zenekar facebook oldalán:

https://www.facebook.com/keepfloyding/

A jegyek száma limitált – jegyet félretenni nem áll módunkban, mindenkinek javasoljuk, hogy ne halogassa a vásárlást, a fokozott érdeklődés miatt.

Köszönet és Keep Floyding!