- Keep Floyding / Live at Aquincum Amphiteatre // 2019.05.10

A Keep Floyding zenekar  20 éve dédelgetett álma válik valóra 2019 május 10-én este, az 1972-es olaszországi Pompeii romok között előadott és filmre rögzített Pink Floyd koncert rekonstrukciójával  – a lehető legautentikusabb környezetben, az óbudai Aquincum amphiteátrumban - figyelembe véve és maximálisan tiszteletben tartva a hely lehetőségeit és adottságait. Körülbelül 1000 jegyet váltó vendég előtt játsza el a Keep Flyoding zenekar a progresszív rockzene legkülönlegesebb dalait , este 19 és 21 óra között, a lemenő nap fényeivel megvilágított amfiteátrumi helyszínen. Így próbálja a csapat rekonstruálni az eredeti felvétel körülményeit, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezen a koncerten a kapuk nyitva állnak a közönség előtt.

A Keep Floyding zenekar Magyarország és a régió legsikeresebb Pink Floyd tribute zenekara. Célunk a lehető leghitelesebben előadni a Pink Floyd életművét, mind a zenei-, mind a technikai kihívásaival együtt, lehetőleg hasonló körülmények között, mint az eredeti előadások. Számos helyszíneken aratott eddig osztatlan sikert a zenekar, külön büszkék vagyunk az A38 hajóra, vagy a Müpa Fesztivál Színház és Nemzeti Hangversenytermére, ezen exkluzívhelyszínek mellé sorakozhat fel az Aquincumi Amfiteátrum. A múzeum felelős munkatársai örömmel és hathatós segítségükkel  támogatják és rendelkezésünkre bocsájtják a helyszínt. 

Lejátszásra kerül az eredeti Pompeii program, majd utána válogatás a Pink Floyd későbbi legnagyobb slágereiből, érintve a Dark Side of the Moon és a The Wall nagylemezeket is.

Természetesen itt is igyekszik meglepetést elhelyezni a játszott dalok listájába a zenekar és újabb nyári programokat bejelenteni a közönség számára.

Keep Floyding!