2022 február 4-én, pénteken 18.30 órai kezdettel, Décsi Botond séfünk öt-fogásos, téli ízvilágú sörök mellé kiválóan passzoló menüjével várunk szeretettel titeket! Csodás karácsonyi ajándék lehet a jegy, ha sörimádó szerettedet lepnéd meg, valami igazán különlegessel!

A vacsorát a Fóti Kézműves Sörfőzde téli sörei kísérik, vendégünk Gyenge Zsolt sörmester lesz, aki sokat mesél majd nektek ezekről a különleges italokról.

A sörsor:
Bitang Joe • Apacs • Keserű Méz Winternacht • Sánta Klausz  • Romanov

MILYEN ÉTELEKKEL KÉSZÜLÜNK A SÖRVACSORÁRA?
Az ételsor egyelőre maradjon meglepetés, hisz a Karácsonyi izgalomba ez is belefér! A célunk az, hogy az ételek és a sörök kiemeljék egymás ízvilágát és maradandó, csodás élményt nyújtson ez az öt fogás. A menüsort az eseményhez közeledve megtaláljátok majd honlapunkon www.katlantoni.hu

A Sörvacsorán az ételekről Novotny Antal (Katlan Tóni KULTÚRKONYHA) és Gyenge Zsolt (Fóti Kézműves Sörfőzde); igazi sörkedvelők mesélnek majd nektek.

A sörvacsora ára sörökkel és ételekkel, valamint ásványvízzel 14 990 Ft/fő

A férőhelyek korlátozottak, érdemes minél előbb foglalni!

Az eseményt emeleti rendezvénytermünkben az aktuális COVID előírásoknak megfelelően tartjuk meg, fokozatosan ügyelve a biztonságos szórakozás feltételeinek betartására.

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.