Kedves Vendégeink!

Közkívánatra ismét Sörvacsora Katlan Tóninál. Július 13-án, kedden Somlai Tamás séfünk erre az alkalomra megálmodott öt fogásos menüjével várunk szeretettel titeket! A vacsorát a Fóti Kézműves Sörfőzde csodálatos sörei kísérik, vendégünk Gyenge Zsolt sörmester lesz, aki sokat mesél majd nektek ezekről a fantasztikus italokról.

A sörsor – melyek közül többet éttermünk csapolt sör kínálatában rendszeresen megtalálhattok
Kaszablanka, Bitang Joe, Keserű méz, Eleven o’clock, Áfonyás Porte

Milyen ételeket készítünk a sörvacsorára?
A menü összeállításánál ezek a kézműves sörök voltak a múzsáink. A célunk az, hogy az ételek és a sörök kiemeljék egymás ízvilágát és maradandó, csodás élményt nyújtson ez az öt fogás.

A menü:

Sörben marinált fogas filé, mézes retek chutney és ruccola

Grillezett nyúl, pörkölt maláta és gumós zöldségek

Keserű méz sorbet, pirított rozmaring

Füstös borjú java és bríz, burgonya, zsenge káposzta és citrus esszencia

Étcsokoládé pie, balzsamos áfonya, levendula

 

A Sörvacsorán az ételekről Novotny Antal a Katlan Tóni KULTÚRKONYHA tulajdonosa és Gyenge Zsolt a Fóti Kézműves Sörfőzde tulajdonosa mesél majd nektek

A sörvacsora ára sörökkel és ételekkel, valamint ásványvízzel 12 990 Ft / fő
A férőhelyek korlátozottak, érdemes minél előbb foglalni!

Az eseményt az időjárástól függően a teraszon vagy az emeleti rendezvénytermünkben tartjuk, az étterem zavartalan nyitvatartással üzemel.