Ferenczi György és az Első Pesti Rackák

koncert és svédasztalos büfévacsora

 

Ferenczi György és zenekara műsorában összeolvad a magyar kultúra, és a rock 'n' roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, információban, és humorban gazdag estét.
Számos ponton utal a rock 'n' roll forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.

2021. november 23-án, kedden 18.30-tól hangulatos klubkoncerttel várja a rajongókat Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyházon. Hogy az este komplett élmény legyen, a varázslatos előadást nagyszerű, négy fogásos büféasztalos menüvel kísérjük.

A koncerten közreműködik:
Ferenczi György - ének, szájharmonika, hegedű
Apáti Ádám - ének, basszusgitár, tangóharmonika
Bizják Gábor - ének, kürt
Jankó Miklós - ének, cajon
Pintér Zsolt - ének, mandolin

Az előadásra szóló jegy és vacsora ára 7990 Ft. Italok helyben vásárolhatóak. Néhány ülő és több állóhely is várja majd a résztvevőket, az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatóak.

Cím: Katlan Tóni KULTÚRKONYHA, Veresegyház, Csokonai u 5/c. A fővárosból 30 percnyire autóval, vagy a Nyugatiból vonattal gyorsan megérkezel hozzánk.

Program:

18:00 kapunyitás

18:30 koncert első része

19:15 szünet

19:30 koncert második része

20:00-22.00 vacsora

Bővebb információ:  www.katlantoni.hu

A KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. szervezésében megrendezésre kerülő eseményeken, előadásokon kép- és videofelvételek készülnek, és az azon résztvevő személyek hozzájárulnak az eseményen, előadáson fényképek, videofelvételek és hangfelvételek készítéséhez a KATLAN ANTAL Éttermi és Vendéglátóipari Szolgáltató Kft. és/vagy különböző sajtóorgánumok által, hozzájárulnak valamint ezek nyilvánosságra hozatalhoz, illetve sajtó részére történő továbbításhoz, felhasználásához.