A Leskowsky Hangszergyűjtemény szervezésében megvalósuló CsaK (Családi Koncertek) Neked koncertsorozat olyan gyerekeknek és szüleiknek szóló különleges zenés programokat mutat be, melyekkel ritkán találkozhat a kecskeméti közönség. 

A Katáng zenekar izgalmas utazásra hív az üveghegyen túlra, a mesebeli Héterdőbe. A megzenésített versekből szőtt történet során találkozhatunk az erdő apró és óriás, békés és félelmetes lakóival, felfedezhetjük csodás helyszíneit. A zenekar mesés hangszereken szólaltatja meg bensőséges dalait. A kelta hárfa légiessége békésen megfér a tangóharmonika harsányságával, az ír furulyák szárnyaló hangjával, a bőgő brummogásával, a portugál cinco zengésével, a különböző ütőhangszerek koppanásaival, dübörgésével.

https://www.youtube.com/watch?v=mZQ24FP0YR4

A zenekar tagjai:

Chilton Flóra – kelta hárfa
Kaczúr Csilla – harmonika, ír furulyák, ének
Farkas Péter – gitár, cinco, ének
Kas Bence – ütőhangszerek, ének
Misik Zoltán - bőgő

Gyerekversek magyar költők tollából – a zene szárnyán

A Katáng zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa. 
Koncertjeiken sok izgalmas hangszert szólaltatnak meg, többek között kelta hárfát, ír furulyákat, tangóharmonikát, ukulelét, banjot és számos érdekes ütőhangszert.
A zenekar kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek és a felnőttek bevonásával, azaz a közönséggel közösen hozza létre a zenei élményt.

Az idén tíz esztendős zenekar megalakulása óta számos rangos helyen, többek között a Művészetek Palotájában, a Millenárison, a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, a Nemzetközi Kaleidoszkóp Versfesztiválon, a Vidor Fesztiválon, a Nemzeti Színház színpadán, a Merlin Színházban, a Győri Nemzeti Színházban, a pécsi Zsolnay Negyedben, a Gyerekszigeten, a bécsi Magyar Követségen, a szlovákiai Borostyán Fesztiválon és számos iskolában, óvodában lépett fel.