According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Drága Barátok!

Mindig ámulatba ejt, hogy hogyan képes az évmilliókig a földfelszín alatt rejtező, hideg fém értő mesterek keze által életre kelni, melegséget, időtlenséget hozni az életünkbe és összekapcsolni a látható és a láthatatlan világokat bennünk.

Online koncertanyagként egy hangutazásra szeretnélek hívni Benneteket, amelyen olyan fém hangszerek csendülnek fel, mint a gong, éneklő tálak, handpan, tongue drum, fém doholla, sőt a fémhúros citera is, és természetesen ének és tibeti torokének és természetesen útjelző oszlopként az utazásunkon néhány mantra is.
Felcsendül, vagy inkább felmordul a Dorje Dob is az utazásban, amelynek az elképesztő ereje, ha csak kicsit is átmegy az online téren keresztül, újabb világok nyílhatnak meg!
Remélem Benneteket is legalább annyira elvarázsol és magasra repít ez a sok gyönyörű fém hangszer és a rezgésük, mint amennyire engem szokott... 

Dátum: 2022. december 15. csütörtök, 20:00 óra 

A jegyvásárlást követően, december 15-én 19:30 után küldjük el a linket és a hozzáférési adatokat emailben.

Az online adás után még 3 napig (december 18. éjfélig) elérhető lesz a felvétel, amennyiben újra szeretnéd élni, vagy esetleg a csütörtök este 20 óra nem alkalmas számodra!

Várunk nagy szeretettel!
Gábor