Lemezbemutató, 108 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).

 

A koncert befejező, és külön is látogatható eleme egy egész napos Szakrális Dob, Szakrális Ének, Transzmeditációs workshopnak, melyről a www.karmapemadorje.com oldalon találtok bővebb infót.


Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre...

Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért!

Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve...

Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.


Helyszín:

Pedagógusok Művelődési Háza
9400 Sopron, Petőfi tér 3. 


Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánlom.


Belépő: 3.200 Ft

 

Előzetes jegyvásárlás nélkül a koncert napján érkezési sorrendben tudunk helyet adni 3.500 Ft-os belépőjeggyel, a fennmaradó szabad helyek függvényében.

Az est:
ALKOHOLMENTES
DROGMENTES
TAPSMENTES! 

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, vagy bipoláris zavarokkal küszködő embertársaimnak.