According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Lemezbemutató, 108 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).
Az est védettségi igazolvány NÉLKÜL látogatható. 

A koncert a tavaly megjelent Tara című dupla album hivatalos lemezbemutató koncertje.  


Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre...

Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért!
Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve...
Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.

Helyszín: Tárogató Színpad
1021 Budapest, Tárogató út 4.

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánlom.

Az est:
ALKOHOLMENTES
DROGMENTES
TAPSMENTES! 

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, vagy bipoláris zavarokkal küszködő embertársaimnak.