108 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje). Az esten az idén nyár végén megjelenő, Tara című új lemezről is hangzanak el dalok.

Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre...

Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért!

Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve...

Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.


Helyszín: Zanati Közösségi Ház

9700 Szombathely, Külső-Zanati út 119.

Kapunyitás: 18:15

Kezdés: 18:30

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánlom.

Belépő: 2.800 Ft

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával küszködő embertársaimnak.