According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

Online Nagykoncert 2021. február 5-én 20 órakor!

108 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs koncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).

Az online koncert kétféle jegytípussal érhető el:

Jegy: 2.800 Ft
Támogatói jegy: 5.000 Ft

A jegyvásárlást követően emailben küldjük meg a weboldal linkjét, ahol a koncert elérhető lesz.


Belső világunk fátylainak fellebbentése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...

Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre...

Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért!

Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve...

Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve kőfalaink leomlanak, hogy a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése elvághassa a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segíthessen minket felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.