IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.03.28.

Kedves Jegyvásárlónk!
 
Ezúton szeretnénk továbbítani a Karma Pema Dorje • Tibeti Torokének Meditatív Koncert szervezőinek közleményét az esemény elhalasztásával kapcsolatban.

 

"Kedves Barátok!
 

Nagy örömömre szolgál, hogy több hónap várakozás után ma megoszthatom Veletek a március 28-ára tervezett és elhalasztásra került Tibeti Torokénekes Meditatív Koncertem új dátumát: 

2020. július 15. szerda, 19:00

A helyszín változatlan: Tárogató Színpad, 1021 Budapest, Tárogató út 4.

Kapunyitás: 18:00

 

A koncert a Lemezbemutató turném budapesti állomása lesz. 

Ahogyan korábban írtuk, szeretnénk ez alkalommal is felajánlani, hogy amennyiben nem jó ez az új időpont, 2020. június 28. vasárnapig jelezhetitek ezt a Tixa ügyfélszolgálata felé, és kérhetitek a jegyetek árának visszatérítését. Ez ügyben kérlek az ugyfelszolgalat@tixa.hu  email címre írjatok egy levelet az esemény és dátum pontos meghatározásával (Karma Pema Dorje, Tibeti Torokénekes Meditatív Koncert, 2020. július 15. Budapest). 

Amennyiben jó ez az új időpont, nincsen további teendőtök, szeretettel várlak Benneteket, hogy újra kapcsolódhassunk, és a mantrákon, hangrezgéseken keresztül feloldódjunk közös létezésünkben!

A koncertre a korábban megvásárolt jegyeitekkel fogtok tudni bejönni, kérlek, hozzátok őket magatokkal - nem szükséges őket kinyomtatni, telefonon is elegendő bemutatni. 

Köszönöm a türelmeteket, az együttműködéseteket, nagyon várom, hogy újra együtt lehessünk!
 
Szeretettel és tisztelettel,
Karma Pema Dorje (Ölvedi Gábor)"

 


 

90 perces tibeti torokének, gong, hangtál és mantrameditációs ülőkoncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje), a Tárogató Színpadán (volt IBS).
 

Belső szentélyünk felfedezése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival...
Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre...
Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért!
Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve...
 

Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve a kőépületben kijutunk a kolostor tetejére, ahol a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése segít elvágni a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segít felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk.

Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.

Helyszín: Tárogató Színpad, 1021 Budapest, Tárogató út 4.
Dátum: 2020. március 28. 19:00

Az eseményen való részvételt 14 éven aluli gyermekeknek nem ajánlom.

Az est:
alkoholmentes
drogmentes

A részvételt nem ajánlom epilepsziával, skizofréniával, mániás depresszióval, vagy bipoláris zavarokkal küszködő embertársaimnak.

www.karmapemadorje.com