JOLLY JACKERS 5. BIRTHDAY SHOW

Időpont: 2018.01.19.
Helyszín: Dürer Kert

Hosszú idő után újra önálló koncerttel jelentkezik a Jolly Jackers zenekar Budapesten. Az este különlegessége, hogy immár az ötödik születésnapját ünnepli az ír punkrock formáció. A hatos dobosának, Szepesi Viktornak a korábbi zenekarai lesznek az est vendégei: a Solidmen és a Gutting Revue. Továbbá egy különleges vendég is tiszteletét teszi, egyenesen kijevből érkezik az ukrán ír-punk szcéne emblematikus képviselője, az O’Hamsters. Ez a négy banda robbantja fel a Dürer Kert Room041 termét január idusán.

FELLÉPŐK

Jolly Jackers: egy hihetetlenül energikus ír-punk rock zenét játszó hatos, akik folyamatosan viszkit itatnak a közönséggel. 2017-ben 8 ország klubjainak és fesztivájainak színpadát robbantották fel és az ötödik születésnapjukat Veled szeretnék ünnepelni Budapesten.

Gutting Revue: a hardcore-swing csapat hangszeres felállása és hangzása a '90-es évek swing revival zenekarait idézi, melyhez erős rockzenei töltet, valamint Aberrált atya groteszk szövegvilága társul.

Solidmen: változatos, tabuk nélküli rock’n’roll, a formáció tagjai nem mellőznek egyetlen stílust, vagy ötletet sem azért, mert nem fér bele a koncepcióba. Így lesz a koncepció maga az egyedi és igényes rockzene. Nemrég jelent meg ’A város fölött’ címmel a zenekar új stúdióalbuma a Hunnia Records gondozásában.

SPECIAL GUEST: O'Hamsters (UKR): a kijevi társulat tradícionális ír népzenei alapokat ötvöz igazi dübörgő speed celtic punk elemekkel, amelyeket hardcore és metál zenével fűszerez meg. A különleges zenei élmény rajongóinak igazi csemege.

VIKTOR XXX - Szepesi Viktor: a Jolly Jackers előtt a Solidmen és a Gutting Revue dobosa volt, most korábbi zenekarival és barátaival ünnepli a 30. születésnapját. Talán még az is lehet, hogy 1-2 szám erejéig beugrik a többi zenekarhoz is. Koccints vele előtte, utána, alatta!!!

BELÉPŐK
- EARLY BIRD: 1000 Ft (nov. 30-ig)
- ELŐVÉTELBEN: 1290 Ft (nov. 30-jan.18.)
- HELYSZÍNEN A KONCERT NAPJÁN: 1690 Ft

A Dürer Kertet 16 év alatti személyek csak szülői vagy hivatalos gondviselői felügyelettel látogathatják!