Jack Nicholson, Heath Ledger, (Jared Leto), Joaquin Phoenix feledhetetlen alakításai. Mark Hamill ördögi szinkronhangja. Kevés ennyire erősen belénk ívódott karakter mászkál a filmtörténetben, mint Batman ellenlábasa, a vigyori pszichopata Joker. Todd Phillips új filmje olyan új rétegekkel bővítette a Joker-mitológiát, hogy nem tudunk elmenni mellette egy slamverseny nélkül. Joker és a társadalmi krízis. Joker és a standup karrier. Joker és a forradalom. Imádnánk, ha megismerhetnénk a bennetek élő Jokert.
Az estét nem csak a dekor dobja majd fel, hanem lesz arcfestés Nagy Nikolett jóvoltából és Egyed Bea táncos performanszát is megcsodálhatjuk!!!

November havi slamklubunkra is saját magatok által írt szövegekkel nevezhettek, amit magatok adtok elő, legyen költői és egyben előadás is, lehet interaktív, (Team Slamek is nevezhetnek). ÚJ SZABÁLY: ajánlott idő 5 perc, 3:15 után (csapat esetén 4:15 után) jöhet rád zene, 5 perc után mindenképp szól alattad valami jelzésértékű. Az időmérés kezdete az első interakció a közönséggel.
A versenyre a nevezés egy eseménybe írt posztban történik. A szervezők fenntartják a jogot, hogy sorsolással döntsenek a versenyzők személyéről és indulásuk sorrendjéről.

Az első három helyezett
Greta Thunberg és szülei könyve - Ég a házunk;
Dékány Dávid verseskötete - Dolgok C-hez;
Simon Márton verseskötete - Rókák esküvője;
és Tóth Edu novelláskötete - Kutatás az ébrenlétben
könyvek közül választhatnak
és a helyezettek felkerülnek
a Földalatti Dicsőség Táblára.

Program
18h: kapunyitás, arcfestés indul
20h: Joker Slam verseny