Élőben, online! A csatlakozáshoz szükséges információkat a jegyvásárláskor megadott e-mail címre továbbítjuk, legkésőbb a workshopot megelőző napon!

***

A Matonthe Moon egy közösség azoknak, akik időnként kiborulnak apróságokon, türelmetlenek a kollégájukkal, megnéznek három rész sorozatot egyhuzamban és felbontanak egy üveg bort. Akik számára sokszor távolinak látszik a jóga és mindfulness világa, pedig nagy szükségük lenne rá. Itt a jóga és a mindfulness eszköztára mindenkié. A lehetőség, hogy jobban érezd magad a testedben és az elmédben a tied. Élj jobban már ma!

A workshopot mindenkinek ajánljuk, akit vonzott a jóga világa, de nem tudták hogyan vágjanak bele. Aztán azoknak, akik már belevágtak, de sosem volt lehetőségük kérdezni, megérteni a miérteket vagy arra fókuszálni, hogy biztonságossá váljon az önálló gyakorlásuk. A jóga igazi társad lesz az őrült, elfoglalt, feszült vagy éppen passzívan ücsörgős mindennapokban. Nem fogja jobbá tenni az életed, de te jobb leszel az életben a gyakorlásodnak köszönhetően. Találkozzunk a matracon!

A workshop időpontjai:

június 2. 18:30- 19:30
június 9. 18:30- 19:30
június 16. 18:30- 19:30
június 23. 18:30-19:30 
 

Jóga, a találkozás

A négy alkalmas workshopon a következő témákra számíthattok:

  • 1. alkalom : Jóga, a jógamatracon innen és túl: Mi az a jóga és miben lehet segítségedre? A jóga több egy mozgásformánál, életmód, amely tudományosan igazoltan segíti a stresszkezelés, a szorongás enyhítését, javítja az alvásminőséget és még a hátfájástól is megszabadíthat. Az elmélet mellett egy 25 perces nap végi relaxáló gyakorlásban is részed lesz.
  • 2. alkalom : Az önálló gyakorlás alapjai és alapfokú jóganyelvvizsga:  Ez alkalommal azokról az alapvető fogalmakról és eszközökről beszélgetünk, amelyekkel idővel találkozni fogsz a jógagyakorlásod során, így amikor az utadba kerülnek tudatosan és átéléssel tudod majd használni! A gyakorlati rész ezen az órán a napüdvözlet helyes és biztonságos kivitelezése lesz. Ez a gyakorlatsor lehet a te mindennapi átmozgatásod, a stúdión kívüli önálló gyakorlásod és idővel a mozgó meditációd.
  • 3. alkalom : Hunyd le a szemed és érkezz meg az itt és mostba! : Sajátíts el egy meditációs technikát, amit aztán egyedül is gyakorolhatsz és alkalmazhatsz a mindennapokban. Értsd meg hogyan oldhatod mozgással a benned felgyülemlett feszültséget és csatlakozz hozzám egy 30 perces stresszoldó gyakorlásra a matracon.
  • 4.alkalom : Hello jógi! : A jóga egyik legfontosabb ága a légzés. A légzésed és az elméd direkt kapcsolatban vannak, ezt a tényt fogjuk arra használni, hogy üzenjünk valami kedveset magunknak! Hosszú nap volt a gyerekekkel, nagy előadásod lesz munkában, összevesztél egy családtaggal? Ez alkalommal egy nyugtató légzőtechnikát fogsz elsajátítani, amit bármilyen kihívás kapcsán használhatsz. Átismételjük a napüdvözlet mozdulatait és kapsz egy 15 perces gyakorlást azokra a mozgásszegény napokra, amikor nem akarsz a kanapéról egyenesen az ágyba menni, de sok másra nincs időd!

Fontos! A jegy megvásárlásával jogosult vagy mind a 4 órán való részvételre. Kérünk vedd figyelembe azt, hogy a foglalkozások nem visszanézhetőek, hogy a meghirdetett időpontok mindegyikén élőben csatlakozni tudj az órához.

A workshopon való részvétel korlátozott számban történik. (Maximális létszám 30 fő) Jegyvásárlásra kizárólag az első időpont előtt van lehetőséged!

Formáljuk együtt a Kört!