IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.05.01.

Kedves Jegyvásárlónk!
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Jarboe featuring Peter Emerson Williams (US) Budapest! későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2020.11.27.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb április 17-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!

 


 

"Májusban újra ellátogat hozzánk a kortárs extrém zene egyik legprominensebb női alakja, a Swans egyik alapítótagja, Jarboe, aki ezúttal nem mással, mint a multifunkciós gitáros / visual artist Peter Emerson Willamsszel karöltve fog ellátogatni Budapestre.
A Swans-éra óta először fogja orgonán is előadni a számait.
A soron következő lemeze, az "Illusory" Április 17-én fog megjelenni a belga Consouling Sounds jóvoltából. Hazai részről a noise / experimentál kollektíva, az Entrópia Architektúra fogja bemelegíteni az estét"


Tukker Booking presents:
_______________________________

2020 - 05 - 01 // LÄRM

Jarboe featuring Peter Emerson Williams (usa)
https://www.facebook.com/TheLivingJarboe/
https://www.thelivingjarboe.com

Entrópia Architektúra
https://www.facebook.com/entropia.architektura/
https://entropia-architektura.bandcamp.com/releases


Start: 20.00
Jegyek: 3000 HUF / 4000 HUF