//Jack Holler//

Érzelmes utazás a blues és soul inspirálta zene világába.

 

A Jack Holler Band 2018-ban debütált ’Not even close’ című kislemezével. A zenekar azóta számos mérföldkövet tudhat maga mögött, amelyek közül a legutolsó állomást a ’Heartbroken Rhythm Syndrome’ című nagylemez jelentette. A 9 számos nagylemez nyitódala (Useless) a Budapest Movie Awards, illetve a prágai klipszemle keretén belül is díjat nyert.

 

Ezen a koncerten felvonultatják zenei repertoárjuk legfontosabb állomásait, amely a lassan hömpölygő balladáktól egészen a fúziós zenéig terjed. Továbbá a Turbinában csendül majd fel először néhány vadiúj, magyar nyelvű szerzeményük is.

 

//KUSTAN ADAM//

 

A feltörekvő modern blues/soul generáció tagja, debütáló lemeze 2021-ben jelent meg “I Ain’t Got A Car” címmel, majd az album dalaival járta a klubbokat, és fesztiválszínpadokat. 2022-ben 2 kislemezt jelentetett meg. Idén több európai városban is turnézott, jövőre pedig új albumot tervez rögzíteni. Hangzása vibráló és színes, tisztelettel nyúl vissza a blueshoz, és a 60-as évek rock zenéjéhez, amit modern alternatív elemekkel kever.

 

KUSTAN ADAM TRIO:

 

Kustan Adam - Guitar & Vocal

Mezei Zoltan - Bass

Vertes Peter - Drum

Kovacs Alfred - Trumpet / session /