POSTPONED! Original date: 25/04/2020


Kedves Jegyvásárlónk!
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Ízek és ízhibák a sörben - Workshop a Fehér Nyúl Taproomban esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:

Ízek és ízhibák a sörben - Workshop a Fehér Nyúl Taproomban április: 2020. április 25. ►  új időpont: 2020. június 20.
 
A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontban megtartásra kerülő eseményre. Amennyiben ez nem megfelelő, abban az esetben visszaváltási szándékodat emailben jelezheted, az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, legkésőbb április 17-ig.

Ebben az  esetben az emailben mindenképpen küldd el a jegyek megrendelési azonosítóját, amelyet a jegyvásárlást visszaigazoló levél tárgyában találsz a következő formátumban:  # SZÁMSOR

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!

 


 

Volt már olyan, hogy belekóstoltál egy sörbe, és valami nem odavaló, furcsa ízt éreztél? Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem a te eseted volt az a fajta, de az is lehet, hogy egy ízhibával találkoztál.

Azért indítottuk el ezt a képzést, hogy megismertessük a sörkedvelőket a leggyakoribb ízkomponensekkel és ízhibákkal. Az alkalom után garantáltan megmarad az emlékeidben a kóstoltak közül jó néhány íz, és azután magabiztosabban tudod megítélni egy sörről, hogy jó vagy nem jó. 

Tedd meg az első lépést a sör gourmet-vé válás felé, aztán folytasd az utat minél több minőségi sör odafigyelő kóstolásával. De ezt már a workshop előtt is elkezdheted.

 

A program kb. 3 órás, mialatt 10-11 féle ízkomponenst és ízhibát kóstolunk.