***Ismerd meg az üzleti angyalok világát!*** 

Mit is jelent üzleti angyalnak lenni? Mi az az angyalbefektetés? Hogyan juthatsz el ilyen befektetők köreibe, illetve hogyan kaphatsz tőlük befektetést? Kik ezek az emberek, akik legtöbbször hatalmas összegeket kockáztatnak?

Következő vendégünk  Károlyi Antal, aki 2010 óta üzleti angyal, jelenleg a Magyar Üzleti Angyal Egyesület elnöke. Anno a Traction Tribe technológiai akcelerátor egyik alapító tagja volt. Mesélni fog nekünk munkásságáról és tapasztalatiról egyaránt, arról is, hogy milyen tulajdonságokat részesít előnyben egy angyal a startup kiválasztásakor. 

Korai fázisú befektetései között van egyebek között a high-end hangsugárzókat építő Bizsók manufaktúra és a Publio self-publishing portál is. Korábban derivatíva-kereskedőként dolgozott frankfurti és londoni befektetési bankoknál. 

Antal egyébként a fizikai tudományok doktora. Meggyőződése, hogy a magyar technológiai vállalkozó közösségben nagy lehetőség rejlik, a hazai ökoszisztéma fejlesztésében aktív szerepet játszik. 

Ha érdekel a történet és kiváncsi vagy, hogy mi zajlik az üzleti angyalok világában, akkor ez az előadás Neked szól!

Az esemény menetrendje:
17:40-18:10 // Regisztráció & networking
18:10-19:00 // Károlyi Antal előadása
19:00-19:30 // Q&A
19:30-20:00 // Networking

VEDD MEG JEGYEDET ONLINE! Elővételben online 990 Ft, a helyszínen 1290 Ft.
A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így az online jegyvásárlók elsőbbséget élveznek a beléptetésnél. Amennyiben jegyedet nem online vásárolod meg, kérjük mindenképp regisztrálj most!