Az Ipszilon fotóalbum, interjúkötet, füveskönyv, turnénapló, önvallomás és korlenyomat egyben. Bátori Gábor, Haász János, Tóth Barbara közös ajándéka a 30Y huszadik születésnapjára. A kötet április 11-én, költészet napján jelent meg.

*** A könyvet biztonságosan, futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megrendelést követő héten. ***


A 30Y egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar. Több mint 15 éve meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei klub és fesztiváléletnek, évente nagyjából hetvenszer lép színpadra.
Az elmúlt húsz évben megjelent 11 nagylemeze, tucatnyi online terjesztett független hanganyaga, több mint 20 videoklipje.

Tagjai: Beck László, Beck Zoltán, Sárközy Zoltán, Varga Ádám

Menedzsere: Koncz Balázs

Bátori Gábor Jim
Zenekari fotós és videós, sinco néven az elmúlt években az ország legelismertebb könnyűzenei képalkotója lett. A 30Y-nal 2017 óta dolgozik együtt,  2018 nyarán a zenekarral turnézva titokban leforgatta az Újra él videóklipjét. Már ekkor kiderült, hogy óriási adrenalinlöket hasonló titkos akciókba kezdeni, ezért Tóth Barbival elkezdték tervezgetni az Ipszilon koncepcióját.

Haász János
Író, újságíró, az Index.hu szerkesztője, egy verseskötete jelent meg. 2014 decemberében elhívott egy lányt egy koncertre, ezzel is jelezve szándékai komolyságát. A lány nem jött el, ezzel is jelezve szándékai komolytalanságát. De ő, ha már ott volt, megnézte, mi ez a 30Y, akikről addig már sokat, de akiktől addig keveset hallott. Máig hálás annak a lánynak.

Tóth Barbara
Könnyűzenei menedzser, kommunikációs szakember. A 30Y kommunikációs és turnémenedzsere 2016 őszétől. A zenekarral először 2004-ben találkozott, amikor egy esős nyári napon véletlenül lekéste a Művészetek Völgyében az Egy Kiss Erzsi Zene koncertjét, így végül a taliándörögdi Lőtér színpadon nézte meg a 30Y-t.