GRANCANADA - III. Szülinap
• 2021. november 27., szombat
• Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
• https://tixa.hu/instant-20211127

 

GRANCANADA

Jazz-hop beatek, csípős rap, finom ének, neosoul körítéssel! A GranCanada első kislemez bemutatója után ismét visszatér az Instantba, hogy ezúttal a zenekar harmadik szülinapját ünnepleje meg veled. A Fénytörés lemezbemutatója, csakúgy, mint a második szülinapi ünneplés is elmaradt, így minden felgyülemlett energiánkat ebbe a koncertbe csatornázzuk. Vendégzenészek, kiemelkedő látványvilág, rengeteg meglepetés, valamint a mostani koncertműsor budapesti búcsúja, óriási ünneplés kíséretében. Stay Pálma!

 

Vendég: Flanger Kids

Electro pop egy budapesti kis szobából

A Flanger Kids Gyarmati Fanny és Szczuka Panka 2020-ban alakult elektronikus zenei duója. Debütáló daluk, az 'In Your Room' felkerült a Telekom Electronic Beats Popping válogatáslemezére. Számaik egy hálószobában születnek, ahol a cél nem a hibátlan hangzás elérése, hanem a legkülönbözőbb zenei ötletek megvalósítása minimális felszereléssel. Más nőket is arra bíztatnak, hogy ne féljenek elindulni olyan kevésbé járt úton, mint a produceri munka.

 

Kedves vendégeink! 

A Belau szombati koncertje, mint ahogy arról már értesülhettetek elmarad, helyettük a Flanger Kids társaságában érkezik a Grancanada.

Amennyiben korábban megváltott jegyedet a változás miatt szeretnéd visszaváltani, úgy kérlek kövesd majd a Tixától érkező emailben foglaltakat!

 

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:

• A belépés a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolás (védettségi kártya, EESZT alkalmazás, 48 órán belüli negatív PCR teszt) és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. 
• 18 év alatti oltással nem rendelkező személy a koncerten védettségi igazolással rendelkező nagykorú személy kíséretében vehet részt.