According to the Act XIII of 2022 on the "Itemized Tax on Small Businesses" (KATA) introduced on 18 July 2022, we can only issue invoices for this event to individuals.

BREAKING NEWS! 
 
Másfél év Impro Painting elvonás után, elindulnak az Impro Painting "Mini" workhshopok! Mini csoportokban, vagy párban, egyéniben újra lehet szabadon alkotni, technora, törzsi zenére, metálra, klasszikus zenére, kézzel, lábbal, hengerrel, lélekkel, amire és ahogyan csak szeretnél! 
 
 Mi is ez az egész? 

Az underground alkotóműhelyen jelen vannak az absztrakt expresszionizmus, gesztusfestészet, akciófestészet tendenciái, de művészetterápiás elemek is. Az improvizációs festést mindig egy tudatosan felépített és formált zenei összeállítás támogatja.

A workshop első részének szerepe, hogy segítsen a saját aktualitáshoz, érzésekhez való hozzáférésben. A természet jelenségeit, szimbólumait és törvényszerűségeit meghívjuk az önmagunkhoz való kapcsolódáshoz. Ránézünk arra, ami egyénileg időszerű az érzelmekben, személyes témákban. Ez a festés előtti előjáték segít valóban átélni az érzéseket, életre kelti a kreativitást és az imaginációs képességet – felkészít az improvizációs festésre. A csoportban az értő figyelem és az egyediség tiszteletben tartása alapvető keret.

A festés folyamata már egy nonverbális, egyéni munka. Ezt követően a lezáró, megosztó blokk is rendkívül lényeges, ahol az asszociációk is szerepet kapnak. 

A szabad alkotás újrafelfedezését élheted át a workshopon. Misszióm közé tartozik, hogy megtapasztald, a művészet (ön)kommunikációs csatornájának alkalmazása nem különleges kiváltság, hanem mindenki számára elérhető eszköz. Nem kell kiemelkedő tehetség hozzá. A cél az alkotás által megélhető élményeket, átalakulást, újrarendeződést konstruktívan megtapasztalni, beépíteni eszköztárunkba. Ennek a dinamikának elsősorban a transzformáló, szublimáló, önkifejező funkciója dominál a workshopon, ami sokat lendít az önismereti úton lévő életfeladatok elakadásain, krízishelyzetekben. Személyes, modern rituálé lehetősége rejlik az alkotási élmények átélésében. Ez lehet egyéni megéléstől függően konkrét élményfeldolgozás, mély önismereti utazás, blokk oldása vagy kötetlen örömfestés, esetleg stresszlevezető kidolgozás. Ez a felnőtt játék végtelenül egyedi, archaikus elemekkel operáló lelki-testi improvizáció, amit az ösztönös, mély zene katalizál. Ezáltal meg tudsz érkezni egy másik tudatállapotba, tudatosságba. Az elvárások nélküli helyzetben egy aktív, intenzív, de meditatív érzetbe kapcsolhatod magadat. Nem adunk szabályokat, csak kereteket, és biztonságos teret, támogatást, hogy mindezt saját magad fedezd fel. Mindenki, bármilyen lelki alkatú, korú ember képes erre. Nem az számít, hogyan néz ki, amit csinálsz, hanem hogy mit élsz át a folyamat közben. Az esztétikai kritériumokat elengedjük. A tematika, a technika szakmai része 18 év szakmai tudása, tanulmányai és tapasztalata alapján lett összeállítva.

A workshopon:

- megengedheted magadnak, hogy az agyontervezett, strukturált tempóból megérkezz a jelenedbe;
- megtapasztalhatod a racionális szándék nélküli mozdulatok erejét és vizuális élményét;
- ítélkezés és megbélyegzés nélkül kísérletezhetsz szabadon az anyaggal, festékkel, hogy találkozhass önmagaddal;
- biztosítva van a helyszín, ahol bátran festékezhetsz, fröcskölhetsz számtalan eszközzel, itt nem kell vigyázni. Hozz játszós ruhát, cipőt, amit agyonfestékezhetsz! De ha igényled, még jópofa védőruhát is biztosítunk neked! 
- több mint 18 különböző színű festékből válogathatsz kedvedre.

A korábbi workshopok képeiből itt tudsz szemezgetni. Visszajelzésekről olvashatsz FB oldalunkon, vagy itt.

Bármilyen kérdésed van, jelezd Facebook oldalunkon üzenetben, vagy az impropainting@humanpraxis.hu-n!

 A költségek 2 részre oszlanak:

1. Belépőjegy, amit előre szükséges váltani.
Biztosítva van: összefestékezhető környezet, védőruha és -szemüveg, lábzsák, gumikesztyű, szabadon választható festékek, IP papírtáska, festéshez szükséges minden eszköz használata, minőségi zene és hangtechnika, meg persze a lényeg: az önismereti, alkotó élmény. A workshopot megörökítő fotókat is megkapjátok.

2. A festőfelületed ára (méretfüggő az árazásuk), amit az esemény előtt kell majd kiválasztanod, és a helyszínen tudod megvenni.
Az esemény előtt megkapod levélben:
-
vásznak, felületek választékát - több méret van (60x100cm-től felfelé), 7500 Ft-tól 13.000 Ft-ig (kör felület)
- a másnapi átvételi lehetőség időpontját (a képeket ott lehet a műhelyben hagyni éjszaka száradni) 

A helyszínről

A workshopok a gyönyörű, természetközeli Gödön, a Dekor Műhely helyszínén lesznek megtartva. (Nagyon jó közlekedés és ingyenes parkolás, autóval. Pontosan 7 perc a felsőgödi vasútállomás, Nyugatiból 30 perc az út)

Várunk szeretettel! :)

INFO

https://www.facebook.com/impropainting/

https://www.instagram.com/impropainting_hu/