Kedves Jegyvásárlónk!
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a  Imonolith (CAN) @ ROBOT esemény elmarad.

Az eddig megvásárolt jegyeket érvénytelenítjük és visszatérítjük. A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket.

Megértésedet köszönjük!


A ROBOT BEMUTATJA:
IMONOLITH - STATE OF BEING UK/EU TOUR 2020
• 2020. április 17.
• Helyszín: Robot (1073 Budapest, Akácfa u. 49.)
• Kapunyitás: 20:00

Az Imonolith-ot 2018 februárjában hívta életre a dobos Ryan ‘RVP’ Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Band) és a gitáros Brian Waddell (Devin Townsend Project/ Band).
A páros 2015 óta írja együtt az Imonolith irányvonalába illeszkedő dalait, közben pedig a Devin Townsend Project tagjai voltak (2009-2018). ‘RVP’ és Waddell mellett mára az énekes Jon Howard (Threat Signal, Arkaea), a második gitáros Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy) és legfrissebb tagként a bőgős Scott Whalen (Econoline Crush) alkotja a zenekart.
Az Imonolith debütáló albuma 2020. március 27-én jelenik meg!
Hollow - https://www.youtube.com/watch?v=57tcysG4QgY

BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK:
A részvétel 10 és 18 éves kor közötti látogatóink részére megváltott jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében, 10 éven aluliak részére jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt korú kíséretében lehetséges.