Still Electric Night

IMITATION: Az art-electro, indietronica hagyományokból induló formáció a hazai elektronikus szcéna különleges színfoltja. Koncertjeiken a kísérletező glitches trackektől a barokkos beütésű trip-hopon át az epikus balladákig minden számmal képesek újabb irányba vinni a közönséget. A külföldi turnék és showcase-szereplések után ezen az intim hangulatú estén újra az eredeti duó felállásban hallhatjuk őket Budapesten. Gödri Bulcsu karcos-melankolikus alapjai találkoznak Pápai Zsanett éteri hangjával. A produkciót Katona Kati sodró erejű organikus vizuáljai teszik teljessé. Mindkét, számos szakmai elismerést kapott albumukról megszólalnak majd a kedvenc dalok, de készülőben lévő újabb zenékre is lehet számítani.
FEGYVERNEKY LEVENTE az egyik legeredetibb hang a hazai underground elektroszcénában. Egyszemélyes audiovizuális performanszaiban trip-hop, downtempo alapú zenéi erőteljes és autentikus énekléssel találkoznak, s mindez a 80-as évek Amerikájának hangulatát idéző vizuális világgal egészül ki.


◼︎ Jegyek elővételben: 2200 Ft
Jegyértékesítés a helyszínen is lesz a koncert napján kapunyitástól: 3000 Ft
A hely befogadóképességére való tekintettel ajánlott az elővételes jegyek megváltása!


◼︎ GÖDÖR20: 2002. október 22-én volt az első élőzenei rendezvény az Erzsébet téri Gödör Klubban. Ez a helyszín megalapítása óta meghatározó kulturális színtere Budapestnek, ez volt a cél, és ennek örülünk. A Gödör Klub egy szellemi közösség, aminek a jelenlegi bázisa a Király utca 50. „Ez egy igen-igen-igen kemény világ”, de csak egyszer ’Húszéves a Gödör’, úgyhogy ezt megünnepeljük. Számos nagy érdeklődésre számot tartó koncerttel készülünk az idei szezonban, majd figyeljetek!

Az évfordulós eseményeket a Gödör Klubért Egyesület hozza létre.

https://www.facebook.com/events/563629858859638