IDŐPONTVÁLTOZÁS! Eredeti dátum: 2020.05.04.

Kedves Jegyvásárlónk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni hogy az Iliza - The Forever Tour esemény későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az új időpont:
2021.10.12. 19:00

A szervezők közleményét az alábbiakban olvashatod:

"Kedves Barátaink,
Ha nem állt volna fejére a világ, ma lenne Iliza budapesti fellépése. Régóta terveztük, hogy elhozzuk őt Budapestre, és nagyon örültünk, hogy épp ő az első női komikus akit sikerült elhívni. A jó hír az, hogy az előadás nem marad el! Viszont a reméltnél többet kell rá várni. 
A The Forever Tour több hónapnyi fellépéseit kellett újra-egyeztetnie Iliza menedzsmentjének - nem volt könnyű, de végre van a budapesti (első) show-nak is új  időpontja: 2021. október 12. (19:00). 
Már hónapok óta teltházas az esemény, de a te helyed továbbra is biztonságban van, nincs semmi dolgod - jegyed érvényes az új időpontra. Ha azonban ez a dátum mégsem alkalmas számodra, van lehetőség visszaváltani a megvásárolt jegy(ek)et: kérjük 2020. június 15-ig jelezzétek ilyen igényeiteket a ugyfelszolgalat@tixa.hu.
Köszönjük megértéseteket és türelmeteket, vigyázzatok magatokra!

Dear Friends,
In a normal world, we would welcome Iliza to Budapest tonight. It was our long-time dream to have her perform live in Hungary, and we were overjoyed to have her as our 1st female comedian in town. Well, the good news is: the show is not cancelled! But we'll have to wait a little bit longer.
Iliza's team had to reschedule months of performances for The Forever Tour. It wasn't easy, but we finally have a new date, and it is October 12, 2021 7PM
This show is sold-out but you have nothing to do, your seat(s) are safe! But in case  you are no longer able to attend the event on the new date, you can ask for a refund until June 15, 2020 at ugyfelszolgalat@tixa.hu.
Thank you for your understanding and patience. Please stay safe!"


A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb június 15-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!


UPDATE: Mivel ez az előadás már majdnem tele, így egy második időpontot is elvállalt Iliza! Jegyek: https://tixa.hu/ilizalateshow

Iliza Shlesinger először lép fel Budapesten, The Forever Tour című új, nemzetközi turnéjának keretében! 

2019-ben jelent meg ötödik Netflix stand up special-je UnVeiled címmel, amiben a házassághoz vezető göröngyös útjáról mesél. Korábbi specialjei, a Freezing Hot, Confirmed Kills és az Elder Millennial jelenleg is elérhetőek a Netflixen. Színésznőként legközelebb Mark Wahlberg oldalán láthatjuk a Wonderland című filmben és jelenleg saját sketch sorozatán, az Iliza Shlesinger Sketch Show-n dolgozik. Mindkét produkció 2020-ban fog megjelenni a Netflixen. AIA: Ask Iliza Anything podcastjában pedig a hallgatók megismerhetik Iliza rendhagyó nézeteit, és a legkülönbözőbb témakörökben felmerülő kérdésekre ad választ. 
 

A VIPG-csomag (Very Important Party Goblin) tartalma:
- 1 db prémium jegy
- 1 fő részére Meet and Greet a show után Ilizával
- 1 db közös fotó Ilizával
- 1 db dedikált turnéposzter
- 1 db (lebomló anyagból készült) laminált VIP pass