Közös turnén érkezik ősszel a Hypocrisy és a SepticFlesh

Technikás, komplex death metal zúzásra készülhetünk október 27-én az Analog Music Hallban: a svéd Hypocrisy mellett a görög SepticFlesh, továbbá a kanadai Agonist és a finn HorizonIgnited lép majd fel ezen az estén.

Ismét útra kel a Hypocrisy: a svéd death metal brigád viharként tervez végigsöpörni Európán, hogy 17 országban összesen 37 városnak vigyen be egy rendes death metal csapást. A turnén a Worship című új albumot hordozzák végig a kontinensen az őszi hónapokban. A címadó dal klipje itt látható: https://youtu.be/-zo9NBVpN_g

A 30 éve működő Hypocrisy 12 nagylemezt, koncertek százait és sok ezer rajongót tudhat maga mögött. Az együttes meghatározó figurája Peter Tägtgren, akinek számos további zenei projektje (The Abyss, PAIN, ex-Lindemann) mellett ez volt az első ismert zenekara.

Az első demók óta a Hypocrisy igazán kiforrott együttessé vált, amely súlyos és komplex, dallamos gitár riffekkel, zúzós ütemekkel, komor szövegekkel és összetett énekhanggal emelkedik ki a mezőnyből. A zenekar albumról albumra fejlődött: a debütáló Penetraliától szép ívben jutunk a tavaly megjelent Worship lemezig, olyan legendás kiadványokkal a sorban, mint a The FourthDimension, az Abducted és a Virus.

A svédeket a közelgő turnén a veterán görög death metal csapat, a SepticFlesh kíséri el, akik az idén májusban érkező, Modern Primitive című új albumukat hozzák, melyről a Neuromancer című kislemez a napokban jelent meg: https://youtu.be/tyKJueEk0XM

A felállást egy kanadai és egy finn dallamos death metal zenekar, a The Agonist és a HorizonIgnited egészíti majd ki az új Dürer Kert nagytermében.

a Livesounds bemutatja: Worship European Tour 2022
2022. október 27., csütörtök 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
Hypocrisy, SepticFlesh, The Agonist, HorizonIgnited koncertek

 

Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu/
https://hypocrisyband.com/
https://www.septicflesh.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/342460704583566/