Október 29-én, 30-án, 31-én és november 1-jén különleges szerelvényen utazhatnak a gyermekek a budapesti Gyermekvasúton.

A Halloween Expressz az édesszájú gyermekek mennyországába indul, ahol sok édesség és számos apró ajándék vár a legügyesebbekre. Az utazás során boszorkányokkal, varázslókkal és szellemekkel is találkozhatnak majd a kicsik. A bátrabbak különleges varázserővel bíró szelleműző töklámpást készíthetnek.

Megjelenés jelmezben ajánlott, ugyanis a legjobb jelmez tulajdonosa további ajándékra számíthat.

Szóval jelmezversenyre fel!

A Halloween Expressz naponta négyszer indul útnak: 8:00-kor, 9:15-kor, 12:30-kor és 14:10-kor a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásáról. A program hossza körülbelül 2,5 óra.

A játékokat főként az 5-10 éves korosztály számára ajánljuk. A részvételhez 3 éves kortól kell jegyet váltani. Kérjük, a vásárláskor adja meg, hány gyerekkel érkezik a rendezvényre!

A jegy megvásárlásával elfogadják,

  • hogy a program alatt a rendezvény fotósa fényképeket készíthessen Önökről, majd ezeket a program Facebook eseményén közzé tegyük, továbbá, hogy a későbbiekben a fényképeket felhasználhassuk a rendezvény hirdetéséhez.
  • hogy nem tudunk helyiséget és időt biztosítani a jelmezversenyhez szükséges átöltözéshez.
  • hogy a rendezvény során a különleges étkezési igényekre (allergia, érzékenység) nem tudunk tekintettel lenni.
  • hogy a rendezvény kültéri jellege okozta esetleges megbetegedésekért a rendezvény szervezője felelősséget nem tud vállalniA rendezvényről további információ az alábbi telefonszámon kérhető: +36 70 402 5443

Hivatalos Facebook esemény