Az esemény helyszínéül a Bakony szívében, Cseszneken található Kisbükk Major szolgál, ahol közel 20 hektár területen, erdővel, legelővel, tóval, és az azt tápláló forrással, valamint békésen kérődző háziállatokkal körülvéve tölthetünk, töltődhetünk négy napon át. Kiváló alkalom elmélyülésre, természettel való kapcsolódásra, és persze önfeledt szórakozásra. A sokszínű koncertprogram lehetőséget ad, hogy a handpan szerelmesei mellett a nép- illetve világzene rajongói vagy akár az elektronikus táncmuzsika kedvelői is találjanak megfelelő zenei élményt. A koncertprogramot napközben handpan, didgeridoo, djembe ill. zsonglőr workshopok színesítik - az elmélyülést, spirituális fejlődést jóga, soundhealing-sátor, egyéb önismereti programok és különböző előadások segítik.

14 éves korig a fesztivàl làtogatàsa ingyenes.

A kedvezményes jegyek személyazonossàgot igazoló okmànnyal együtt érvényesek, amit a belépéskor be kell mutatni a jeggyel együtt. 

A betöltött életkort vesszük figyelembe. 

További információ és részletek a programokról, előadókról és helyszínről a fesztivál honlapján: www.hugfestival.net

Eredeti MAG Instruments handpant sorsolunk ki a bérletvásárlók között. Minden megvásárolt bérlet részt vesz a sorsoláson. 

Részletek és a játék szabályait a honlapunkon olvashatjátok: https://www.hugfestival.net/nyerj-handpant

A jegy / bérlet ára tartalmazza:

- belépő a fesztivál egész területére,

- sátorhely a camping részen, 

- handpan workshop kezdőknek, 

- jóga, NIA foglalkozások ingyenesen, 

- további workshopok adományos  alapon, vagy a

  workshop-ot tartó művész által megállapított áron