Green Future Conference 2020

 

ACT!ON Climate vagy NO?ACT az épített környezetben? Cselekedjünk vagy maradjunk várakozó állásponton? Mi, a Magyar Könyezettudatos Építés Egyesülete és tagságunk a mielőbbi cselekvésre szavazunk a vírushelyzet és a klímaválság kezelésében is.

Szakmai konferenciánkon olyan kivezető utakat, stratégiákat és követendő példákat mutatunk meg, amelyek gyakorlati lépésekre ösztönöznek.

 

Ha Ön épületfejlesztő, építész, mérnök, kivitelező, tanácsadó, építőanyag-gyártó, épület-üzemeltető, zöld-épület minősítő vagy csak egyszerűen naprakész szeretne lenni a környezettudatos építés területén, itt a helye!

 

A globális felmelegedés problémája nem fog elillanni. Gyorsítani kell az épületek egészségre és a környezetre is ártalmas karbonkibocsátásának mérséklését és végül nullára csökkentését. Mindezt a hirtelen megváltozott társadalmi elvárások, a klímaváltozás és a hosszú távú gazdasági rentabilitás miatt is. A jövőben csak egészséges, élhető és nyereséges épületeket éri meg tervezni, és energiahatékonyan, a költségeket optimalizálva, fenntartható módon üzemeltetni.

 

A hogyanról előadóink beszélnek majd.

 

Köszönjük a támogatást a Saint-Gobainnek, az Alukönigstahl Kft-nek és a Holland Nagykövetségnek!

Early bird jegy 5.000 Ft + áfa (6.350 Ft)
Teljes árú jegy 8.000 Ft + áfa (10.160 Ft)
HuGBC tagok számára 6.000 Ft + áfa (7.620 Ft)

- ellenőrizze tagságát itt: https://www.hugbc.hu/tagsag/tagok

 

A megvásárolt jegyet tartalmazó e-mailben fog szerepelni a link, amivel a Zoom webináriumba be tud majd lépni a konferencia napján.