HOGYAN MONDJUNK NEMET?

 

Időpont: 2017. December 18. Hétfő, 18.15

Helyszín: Lurdy Ház 1. emelet, 5-ös terem

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

 

Nemet mondani az emberek többségének nehéz, pedig legtöbbünknek ez volt az első szava. Tele van a fejünk rengeteg valósnak hitt forgatókönyvvel, hogy mi lesz, ha nemet mondunk? „A főnököm biztos azt gondolja majd, hogy lusta vagyok.” „A barátom azt gondolja majd, hogy nem fontos nekem.” Nem akarjuk a másik felet megbántani. Másokra odafigyelünk, hogy szeressenek, kedveljenek, értékesnek tartsanak bennünket, de mi van önmagunkkal? Ránk ki figyel, ha mi magunk nem tesszük?

Igazából fogalmunk sincs arról, hogy mit gondol a másik valójában. Lejátszunk magunkban egy olyan beszélgetést, amely meg sem történt. Egy belső, saját magunkkal folytatott értekezést, amely legtöbbször feszültséget szül bennünk, amely teljesítményünket, hangulatunkat negatívan befolyásolja.

A mai információdömpinggel elárasztott világban még nagyobb hangsúlyt kap az, hogy mit engedünk be életünkbe és mit nem. Nem válunk rossz emberré az által, ha nemet mondunk bizonyos dolgokra! A nemmel együtt jár az igen is. Más mellett döntöttünk, más a prioritásunk és ezt vállaljuk! Az, akinél világos, hogy miért mond nemet, vagy igent, az az ember vízióval rendelkezik, tudja, mit akar, tudja, hogy mire szeretné szánni idejét és mire nem. Senki sem engedheti meg magának, hogy mindig igent mondjon. Te mit fogsz tenni?

Előadónk, Kenyeres András business coach, mentor, a magyar férfi vízilabda-válogatott mentál trénerének (https://kenyeres.com/) előadásában sorra vesszük a lépéseket, amelyek segíteni fognak a NEM-et mondás útján.

 

Belépő: 1690 Ft 

 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

/A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni./

 Be Smart Klub… és kitárul a világ!