POSTPONED! Original date: 30/07/2020

A zenekar ügynökségével való egyeztetés után a Hocico koncertet 2022-re halasztjuk. Bár egy jobb forgatókönyv szerint ma találkoznánk, erre most nem maradt esély. Azt találjuk pozitívnak ebben, hogy reményeink szerint az új időpontban már az új Dürer Kertben találkozhatunk. A koncert tervezett új dátuma 2022. április 14., szóval egy szuper lehetőség lesz ezzel az élménnyel nekimenni majd a hosszúhétvégének. Ezt a dátumot egyelőre még nem sikerült 100000 %-osra visszaigazolni, de ez nem azt jelenti, hogy bizonytalan a budapesti buli sorsa. A koncertet mindenképp megtartjuk, csak egy turné átszervezése elképesztő munkával jár, ezért kérjük egy kicsit még a türelmeteket. A zenekar természetesen legalább annyira várja már ezt a bulit, mint mi, ezért is mozgatnak meg minden követ azért, hogy el tudjanak jönni hozzánk. Nagyon köszönjük, ha velünk maradsz az új időpontra is.

Az eseményt viszont a mai napon át kell állítanunk, hogy a lehető legegyszerűbben tudjunk majd Titeket mindenről tájékoztatni.

A jegyvásárlók még ma délután e-mailt kapnak a Tixától, amiben ez is szerepel majd:

"A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban legkésőbb 2021. május 22-ig jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567)."

Köszönjük a megértést, de bízunk benne, hogy hamarosan tutifix lesz az új időpont és elhárul minden akadály.

üdvözlettel,

a szervezők & Zaj stáb