HLP Online
Nincs kedved kimozdulni? Nézd online az előadásainkat!

Időpontok:

június 9. 18:00 HLP Megfigyelőjáték
június 10. 15:00 HLP Megfigyelőjáték
június 10. 18:00 HLP Megfigyelőjáték
június 11. 18:00 Bogusław Schaeffer: Szövegkönyv egy nemlétező, ám lehetséges instrumentális színészre

Az előadások az eseményt követő 3. nap éjfélig megtekinthetőek. 

Homo Ludens Project: Megfigyelő játék

utcaszínházi előadás és élőben közvetített részvételi film
Nézd meg a trailert
https://youtu.be/GRfONEr1icM


Az utcaszínházi előadásról
Próbáld ki a Megfigyelő játékot, éld át Szeged utcáin a nem mindennapi, utcaszínházi élményt. Akció, humor, sorsok, döntések, mindez élőben, a szemed láttára. Itt minden az aminek látszik. Vagy mégsem?

A Megfigyelő játék során a Köztársaság által alkalmazott algoritmus két embert szemel ki, akik versenybe szállhatnak egy jobb élet reményében. A játékosok számára most lehetőség nyílhat, hogy több kreditpontot szerezzenek, és kiváltságokhoz jussanak. A játék tétje maga a valóság, ha elbuknak, a nép biztonságát óvó köztársaság leveszi róluk a kezét, ha nyernek, elfoglalhatják megérdemelt helyüket a társadalomban.
Gyere és nézd meg a valódi helyszínen a Megfigyelő játékot. Segíts az algoritmusnak és legyél a SZEMe, vagy csak simán élvezd a nem mindennapi kalandot.
Többet szeretnél tudni az Egyesült Digitális Köztársaságról? Nézd meg az alábbi ismeretterjesztő filmet  https://youtu.be/dKn841D9ELk

Az online, élőben vágott filmről
Inkább otthonról néznéd az előadást? Azt is megteheted, ugyanis a Megfigyelő játékról élőben filmet készítünk, amit az előadással kapcsolatban élőben közvetítünk. Süppedj a kanapéba és figyeld online a Megfigyelő játékot!

 

Bogusław Schaeffer: Szövegkönyv egy nemlétező, ám lehetséges instrumentális színészre
A Homo Ludens Project színházi előadása
monodráma

Azt mondják, nagy fába vágja a fejszéjét, aki egy Bogusław Schaeffer szöveghez nyúl. Schaeffer zseni, a szövegei komplexek, zeneszerzőként viszonyul a színházhoz, játékra hívja az alkotókat. Pontosabban fogalmazva, kihívás elé állítja őket. Ugyanis felül kell emelkedniük a megszokotton, a könnyűn, a népszerűn és a biztonságoson. Ha ez sikerül, cserébe igazi színházzal jutalmaz meg.
Mi egyenesen rajongunk az ilyen kihívásokért, így esett a választásunk az alábbi szövegkönyvre. Mert humoros. Mert aktuális. Mert meglepő. Mert vitára sarkall. Mert máshogy szemléli a színházat, mint ahogy azt megszokhattad.
Ha szeretsz nevetni, ha szeretsz gondolkodni, gyere el, és ismerd meg a lengyel zeneszerző és drámaíró világát.
Az előadás trailere: https://youtu.be/YIf0rARLfH4