Homo Ludens Project: Mefigyelő játék
élő részvételi film a fikciós- és a dokumentumfilm határán


Az Egyesült Digitális Köztársaság műsorra tűzi egyedülálló, megismételhetetlen, lélegzetelállító showműsorát! Akció, humor, sorsok, döntések, mindez élőben a szemed láttára.
A versenyzőket a Köztársaság által alkalmazott algoritmus választja ki a show napján. Egy biztos, olyan személyek kerülnek kiválasztásra, akik kevés kreditponttal rendelkeznek. Most lehetőség nyílhat számukra, hogy több kreditpontot szerezzenek és kiváltságokhoz jussanak. A játék tétje maga a valóság, ha elbuknak, a nép biztonságát óvó köztársaság leveszi róluk a kezét, ha nyernek, elfoglalhatják megérdemelt helyüket a társadalomban.

Gyere és kapcsolódj be az élő showba. Szavazz, szónokolj, szórakozz, legyél te a nép hangja.
Többet szeretnél tudni az Egyesült Digitális Köztársaságról? Nézd meg az alábbi ismeretterjesztő filmet:
https://youtu.be/dKn841D9ELk


Jelentkezhetsz Te is a játékba SZEMnek, azaz élőben, a helyszíneken követheted az eseményeket telefonoddal és segítheted a játékosokat, hogy elérjék céljukat. Sőt, közvetítheted az eseményeket.
Vagy nézheted élőben, online is a showt.
Csatlakozz!
Biztonság egy életen át!


Nyomokban Petőfi Sándort és Boguslaw Schaeffert tartalmaz.
Tóth Dia: Botka Dóra
Hajkő Szilveszter: Bánföldi Szilárd
Svájci Bernát - műsorvezető: Szilágyi Szabolcs
Reklámhang: Csurgóné Benkő Zsuzsa
Cenzúrázó algoritmus: Benkő Imola Orsolya és Nahóczki Viktor
Látvány, hang, online közvetítés: Nahóczki Viktor
Dramaturg, forgatókönyvíró: Benkő Imola Orsolya
Kisfilmek: Nahóczki Viktor, Szilágyi Szabolcs
Rendező: Benkő Imola Orsolya
Támogató: EMMI, Szabad Terek


Jegyárak:
Online néző:
diákjegy – 1500 Ft
páros diákjegy – 2000 Ft
felnőtt jegy – 2500 Ft
támogató jegy – 4000 Ft

Új projektünk egy élő, részvételi film, amely a fikciós- és a dokumentumfilm határán mozog. Azzal a gondolattal játszunk el, hogyan nézne ki Magyarország 2030-ban.
Disztópiánk szerint Magyarország államformája Egyesült Digitális Köztársaság. A társadalom közel 75%-a kamerákkal megfigyelt környezetben él, ami a társadalmi biztonságot garantálja. Egy mesterséges intelligencia folyamatosan ellenőrzi a rögzített felvételeket és az embereket kreditpontokkal jutalmazza cselekedeteik szerint. A polgárok minél több kreditet gyűjtenek annál nagyobb előnyökben részesülnek. A csekély kreditekkel rendelkezők pedig száműzetésbe kényszerülnek, az állam nem gondoskodik róluk.


A Megfigyelő játék pedig egy élőben közvetített showműsor, ahol alacsony kreditpontokkal rendelkező polgárok küzdenek egy jobb élet reményében. A játék az utcán, köztereken, kávézókban játszódik.
Gyere és próbáld ki a disztópiánk. Légy részese az eseményeknek, és vegyél részt közvetítő nézőként az előadásban. Vagy válts jegyet az online közvetítésre.