Február 12-én a Mirageban Travis Scott, Pop Smoke, Drake, Cardi B és a többiek legütősebb számai fognak megszólalni. Élőben pedig Magyarország közkedvelt fiatal tehetségét, Manuelt hallhatjátok fellépni!

Gondolkoztál már azon, hogy miért nincsenek Kecskeméten ilyen stílusú bulik? Miért nem szólnak a fiatalok által legjobban szeretett számok egy buli alatt? Aggodalomra semmi ok! Mi elhozzuk neked a modern hip-hop legjavát és ezzel elindul a High Night, az ilyen típusú bulik felelőse mostantól Kecskeméten!


Valentin nap alkalmából 3 féle jegyből tudtok válogatni majd (az elővételesek is a helyszínen választhatják ki a nekik tetsző színt!)
-  Zöld: hódits meg, szabad vagyok
-  Sárga: ami a Mirageban történik, az ott is marad
-  Piros: foglalt vagyok, vagy csak bulizni jöttem


Az első 100 belépő piros szerelmi bájitalt kap indítónak!

Jegyárak
Elővétel: 2000Ft
Helyszínen: 2500Ft
VIP elővétel: 3000Ft
VIP helyszínen: 4000Ft


Fellépők
Manuel LIVE
Dj Emory


Asztalfoglaláls iránt érdeklődni a facebook oldalon!


FONTOS
A Kormány 314/2021. (VI. 8.) Korm. rendelete alapján a zenés, táncos rendezvények helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. Ez a szabályozás a visszavonásig van érvényben. Belépés 18 év alatt védettségi okmány nélkül lehetséges, olyan 18 év feletti kísérővel, aki rendelkezik védettségi okmánnyal.

16+