Az idén 20 éves Magyar Távmunka Szövetség szervezésében 2024. november 13.-án délután kerül megrendezésre a "Mérlegen a hibrid munkavégzés - Trendek és vállalati jó gyakorlatok a távmunka új korszakában" szakmai konferencia. A konferencia helyileg Budapesten a Telekom Campus Puskás Konferenciateremben kerül megvalósításra. 

Rendezvényünk célja, hogy összehozza a különböző iparágak vezetőit, legjobb vállalati gyakorlatait, hogy megosszák gondolataikat és megvitassák a rugalmas foglalkoztatás jövőjét és annak vállalati kultúrákra gyakorolt hatásait, úgy mint a távmunka transzformációja, új innovációk és a mesterséges intelligencia hatásai, munkavállalói preferenciák, jogi megoldások, hatékonysági kérdések távolról, valamint vezetői kihívások és vállalati stratégiák a hibrid munka világában.

Előadóink, beszélgető partnereink körében jelen lesznek a távmunka, home office, hibrid munkavégzésben jártas nagyvállalati vezetők és a téma szakértői.

Konferenciánk részletes programterve, és előadóink bemutatkozása a tavmunka.org/konferencia2024 oldalunkon elérhető.

Eseményünk elsősorban vállalati szereplőkre koncentrál; felső- és középvezetők, team leaderek, valamint stratégiai és műveleti területekről érkező senior szakemberek számára, akik a témában érintettek és a rugalmas foglalkoztatásban érdekeltek. Ajánljuk mindazon szervezeti szereplőknek, akik első kézből ismernének meg jó gyakorlatokat, valamint akik már gyakorlott rugalmas foglalkoztatók, ugyanakkor inspirálódnának a jövőbe mutató trendek alapján, továbbá mindazok részére akik a témában szeretnék bővíteni rálátásukat, kapcsolati hálójukat.